Bd. Iuliu Maniu Nr. 7 | Luni-Vineri 10.00 – 18.00

Chiptuning facts

 

Pe piata din Romania exista o plaja larga de variante de chiptuning, de la modulele tip „plug& play”,chipuri externe, care sunt variantele cele mai ieftine, la modificarile facute de profesionisti direct pe softul masinii.
Cand alegeti ce tip de chiptunig doriti sa achizitionati este bine sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:
– desi la prima vedere remaparea poate fi considerata o operatiune simpla si la indemana oricui, este bine sa stiti ca o modificare la intamplare a parametriilor de functionare ai motorului poate duce la defectarea iremediabila a componentelor acestuia (de ex., presiune prea mare in turbina).

– utilizarea chipurilor externe presetate,o modificare executata de amatori sau implementarea unui soft inadecvat tipului de motor duce la suprasolicitarea motorului producand uzura prematura sau chiar defectarea iremediabila a acestuia.

– pentru a obtine o crestere reala aputerii si cuplului si pentru a mentine in acelasi timp fiabilitatea motorului, este bine sa apelati la profesionisti

– chiptuningul realizat de profesionisti asigura cresterea puterii si a cuplului dezvoltat de motor si, in acelasi timp, o scadere a consumului de carburant, amortizand astfel costul ridicat fata de variantele low-buget de pe piata care nu sunt recomandate avand in vedere riscurile pe care le implica.

– optimizarea parametriilor de functionare ai motorului executata de un profesionist are la baza harta de fabrica a masinii si este in functie de stilul dumneavoastra de condus, conditiile de trafic si kilometrajul masinii, prin urmare beneficiati astfel de un soft de calitate, adecvat cerintelor dumneavoastra.

Follow us on Social Media