Bd. Iuliu Maniu Nr. 7 | Luni-Vineri 10.00 – 18.00

Despre noi

 

Suntem o firma specializata in cresterea performantelor prin tuning electronic la majoritatea autoturismelor moderne ce folosesc pentru managementul motorului o unitate centrala denumita ECU (electronic central unit) si speram ca in scurt timp sa impunem un nou standard de calitate ridicat pentru clientii din Romania.

Dorim sa pastram statutul de etalon in materie de chiptuning, oferind cea mai completa si variata oferta de pe piata de specialitate. Acest lucru se datoreaza in mare parte calitatii totale a ceea ce oferim, adica cea mai completa oferta in materie de tuning (chiptuning, tuning vizual, jante, evacuari, suspensii, frane..etc).

Suntem dealeri autorizati pentru o gama variata de componente performance precum: intercoolere, frane, suspensii reglabile, bari rigidizare, bari stabilizatoare, turbine, injectoare, boost controlere, sisteme injectie water methanol, elemente de carbon, elemente aerodinamica,jante si bodykituri.

Cateva din marcile pe care le distribuim: Wagner Tuning, Mishimoto, Forge Motorsport, Ac Schnitzer, Hamann, Carlsson, Lorinser, ABT, Rieger, Powerflex, Akrapovic, Armytrix, Fi Exhaust, Milltek, Capristo, Brembo, BBS, OZ Racing, Vossen Wheels, Japan Racing, HRE Wheels, Forgiato, ADV1, Wiechers, Accuair, BC Forged, Z-Performance, Bilstein, Kw Suspension, Eibach, ST Suspension.

Suntem specializati in sistemele de management ale motorului pentru autovehiculele moderne. Datorita pasiunii care ne anima, Maxx Performance va furnizeaza produse de top in ceea ce priveste software-ul de performanta, accesoriile software dar si alte elemente de tuning.

 

 

Pe ce ne punem semnatura? Pe tot ce presupune chiptuning, resoftare auto, remapare, diagnoza computerizata si anulare DPF. Garantam cresteri de performanta pentru orice masina prin optimizari electronice.

Nu ezitati sa apelati la noi atunci cand aveti nevoie de adevarati profesionisti. Si sa stiti ca nu refuzam sa va oferim consultanta in alegerea pachetelor de tuning, asa ca aveti inca un motiv sa ne contactati. Va vom sta mereu la dispozitie si va vom oferi cele mai noi informatii despre tehnologiile hardware si software din domeniul optimizarilor electronice si a elementelor de tuning pentru performanta.

 

Echipamentele pe care le folosim (Kess V2, Ktag, ByteShooter, CMD) sunt licentiate si de ultima generatie asigurand un plus de siguranta realizand back-up-uri pe servere dedicate dar si software licentiat EVC – WinOLS, Alientech ECM Titanium si VCPowerteam Swiftec.

 

 

Follow us on Social Media