Bd. Iuliu Maniu Nr. 7 | Luni-Vineri 10.00 – 18.00

FAQ

 

1.Cum stiu daca dupa resoftare, masina mea  va avea cresterea de putere si cuplu indicata in oferta?

 

Modificarile de software pe care vi le oferim sunt testate in prealabil privind cresterea de putere si fiabiliatatea motorului dar si a anexelor.

La cerere, putem oferi contracost masuratori pe stand dinamometric inainte si dupa efectuarea resoftarii.

Astfel puteti afla exact cu cat au crescut puterea si cuplul motorului.

Este foarte important ca masina sa fie intr-o stare buna din punct de vedere tehnic. Nu se accepta testarea pe stand a masinilor care nu sunt intretinute corespunzator sau au probleme tehnice.

 

2. Daca nu sunt multumit de rezultat, pot primi banii inapoi?

 

Scopul nostru este de a satisface pe deplin chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Misiunea noastra este de a pastra si ridica, odata cu fiecare masina asupra careia intervenim, calitatea softurilor noastre.

Drept urmare, in cazul in care clientul nu este satisfacut de comportamentul masinii, softul poate fi corectat si reinstalat gratuit.

Se restituie banii clientului numai in cazul in care masina are probleme tehnice deja existente inaintea resoftarii si care perturba functionarea softului sau masina nu atinge cresterea de putere si cuplu oferita de Maxx Performance.

 

3. Daca masina a fost resoftata deja la alta firma sau daca a avut montat un chip extern tip „plug&play”, mai beneficiez de garantie?

 

Calitatea modificarii parametriilor de functionare ai motorului este esentiala pentru fiabilitatea in timp a acestuia. Daca modificarea a fost facuta la intamplare sau printr-o presetare generala, exista riscul ca deja motorul sa prezinte uzuri sau defectiuni ascunse, care se pot manifesta la un moment dat.

 

Maxx Performance poate modifica masini care au suportat deja interventii anterioare asupra softului, insa nu ofera garantie remaparilor.

Modificarea acestora se face prin instalarea hartiilor din fabrica pe baza carora se va face chiptuningul.

Maxx Performance nu modifica harti pe care deja s-a intervenit.

Intrucat masina a circulat cu variante de soft a caror modificare a fost indoielnica, nu se poate garanta integritatea viitoare a modului ECU sau fiabilitatea motorului, drept urmare nu se ofera garantie in astfel de cazuri.

 

4. Garantia acopera si defectiuni ale motorului sau transmisiei?

Intrucat modificarile realizate asupra parametriilor motorului sunt sub limita de siguranta in functionare prevazuta de fabricant, softurile Maxx Performance nu pot afecta buna functionare a motorului sau transmisiei, fiind foarte sigure.

Maxx Performance nu poate oferi garantie asupra motorului sau transmisiei intrucat modificarile se fac pe masini deja rulate, care prezinta uzuri normale de functionare sau care au suferit in cursul timpului defectiuni tehnice remediate corespunzator sau necorespunzator cerintelor fabricantului, cu sau fara piese OEM.

Din aceste considerente, nu ne putem asuma garantia asupra unor ansamble aflate deja in timpul vietii de functionare.

Tot ce putem oferi clientilor nostrii este garantia unui soft de calitate care sa nu afecteze buna functionare a masinii pe timp indelungat. Pentru a beneficia de maximum de performanta generata de softurile noastre, le recomandam clientilor nostri sa pastreze o intretinere optima a masinii prin respectarea intervalelor de service si sa utilizeze carburant de buna calitate.

Follow us on Social Media