Bd. Iuliu Maniu Nr. 7 | Luni-Vineri 10.00 – 18.00

Garantie

Pentru majoritatea dintre noi, un autoturism nu este doar o pasiune ci si un mijloc de deplasare pe care trebuie sa ne bazam zilnic, iar achizionarea lui a reprezentat o investitie importanta.

La Maxx Performance tinem cont de aceste aspecte, iar filosofia noastra are la baza trei principii:

-serviciile noastre trebuie sa fie cele mai bine cotate de pe piata din Romania si nu numai

-clientii nostrii trebuie sa fie multumiti pe deplin de rezultatele obtinute prin softurile noastre

-produsul nostru trebuie sa fie sigur pentru utilizare si functionare indelungata

Softurile Maxx Performance sunt testate si verificate pentru a asigura un rezultat care sa nu depaseasca limitele de siguranta ale motorului impuse de fabricant, toate functiile de protectie ale calculatorului ECU fiind mentinute.

De aceea, garantia softurilor noastre este nelimitata.

Garantam totodata calitatea modificarilor efectuate si a rezultatului specificat in fisa motorizarii.

Softurile Maxx Performence sunt garantate lifetime.

Garantia face referire strict la software-ul instalat in calculatorul ECU si nu se extinde asupra componentelor de motor si transmisiei autoturismului.

Garantam ca interventia fizica asupra unitatii ECU nu afecteaza componentele hardware ale acestuia,fiind o operatiune sigura intrucat se utilizeaza instrumentele speciale, dedicate, pentru demontarea calculatorului si rescrierea chipului.

Exceptie fac motorizarile foarte noi, pentru care inca nu sunt disponibile solutii tehnice sigure pentru demontarea calculatorului ECU, existand riscul de deteliorare a componentelor hardware din acesta.

In astfel de situatii, clientul este informat, iar responsabilitatea revine in totalitate acestuia.

Maxx Performance isi rezerva dreptul de a refuza clienti ale caror masini prezinta o stare tehnica precara sau care prezinta defectiuni ale gestiunii electronice a motorului.

Inainte de inceperea operatiunii de resoftare se face o interogare a erorilor inregistrate in calculatorul de motor al masinii.

Pentru a beneficia de maximum de performanta generata de softurile noastre, le recomandam clientilor nostri sa pastreze o intretinere optima a masinii prin respectarea intervalelor de service si sa utilizeze carburant de buna calitate.

Follow us on Social Media