Bd. Iuliu Maniu Nr. 7 | Luni-Vineri 10.00 – 18.00

Chip Tuning Stage 1 Ssangyong Rexton 2700 XVT (172cp)-2009

*Pret: contacteaza-ne pentru oferta!

Aveti alaturi rezultatele obtinute la motorizarea solicitata in urma resoftarii Stage 1 a calculatorului de motor. Acestea au fost obtinute in urma testarii motorizarii respective in diverse conditii pe strada si dyno.

Va asiguram ca in urma acestei resoftari valorile limita impuse de fabricant pentru cutie si motor nu vor fi depasite iar normele de poluare nu sunt afectate emisiile ramanand cele standard.

***Aceste valori sunt doar orientative si pot varia in functie de diversi factori precum conditii de vreme (temeperatura, presiune atmosferica), uzuta motor, carburanti folositi.

Hp Kw Nm
Stock

171

126

402

Tuning

197

145

450


Filtru de aer

Ce face un filtru de aer sport? Pentru o ardere buna aerul trebuie sa fie liber de impuritati. Prin designul sau, filtrul de aer sport imbunatateste performanta autoturismului tau prin optimizarea flow-ului de aer care intra in motor. Spre deosebire de filtrul de aer uzual din hartie, cel sport este fabricat din bumbac si poate fi spalat fara sa mai fie nevoie de inlocuire la intervale scurte.

Pentru a consulta oferta noastra de filtre de aer sport nu ezitati sa ne contactati.


garantia maxxperformance
Va garantam o functionare eficienta a maparii dar si cresterea de putere si cuplu dupa resoftare atat timp cat motorul este in buna stare de functionare si servisarea se face la intervalul stabilit de producator. Garantia nu face referire la componentele masinii ci strict la soft-ul oferit de noi. Daca sistemul de management este updatat la dealer in urma resoftarii stage 1 MaxxPerformance va vom oferi fara nici un cost resoftarea de putere bazata pe versiunea de software updatata atat timp cat aceasta se poate efectua via OBD, in caz contrat costul fiind unul redus. Citeste mai mult..

 


Evacuare sport

Ofera-i masinii tale sunetul de care are nevoie. O evacuare sport reprezinta fix accesoriul de care ai nevoie deoarece amplifica senzatiile de care duci lipsa. Cand iei piciorul din gaz si apoi accelerezi poti sa simti cresterea de putere nu numai fizic ci si auditiv. Masina ta isi va face simtita prezenta concomitent oferidu-i-se un surplus de putere transformandu-se in monstrul pe care ti-l doresti.

Pentru o oferta completa pentru aplicatia ta nu ezita sa ne contactezi.

 

 


Curba de cuplu

Rolul tunerului Maxx Performance este acela de a imbunatati setarile masinii in timp ce urmareste sa obtina cat mai multa putere fara sa afecteze fiabilitatea un amestec cat mai omogen si o curba pe cat de coerenta posibil. Curba de cuplu si cea de putere la pregatirea autoturismului se afla in maini bune si se discuta individual pentru fiecare masina dupa cerintele clientului


Intercooler

Un element absolut necesar oricarei masini echipate cu turbo. Intercoolerul din echiparea originala a masinii nu face fata temperaturilor mari ce rezulta in urma diferitelor modificari ale motorului, necesitand inlocuire cu o componenta mai mare si mai eficienta. Prin intermediul unui intercooler se obtin temperaturi mai scazute cu pana la 20- 30 grade celsius rezultand astfel si cresteri de putere cu 10- 15% mai mari. Cu cat creste presiunea , cu atat este mai mare temperatura rezultand astfel o densitate mai mica a aerului. In urma racirii aerul devine mult mai dens astfel incat este posibila o umplere mai mare generand cuplu si putere mai mare si constanta in functionare la parametri optimi.

Pentru o oferta completa nu ezita sa ne contactezi.


Avantaje Chiptuning

  • Mai multi cai putere.
  • Consum redus de carburant.
  • Este o varianta accesibila de tuning
  • Este usor de realizat
  • Chiptuningul este personalizat
  • Emisii scazute de noxe

Suspensii si arcuri sport

Ofera-i masinii tale o tinuta de drum corespunzatoare. Stabilitate crescuta, accelerare mai prompta, franare mai buna, look mai agresiv folosind un kit de suspensie sport sau un minim de modificare prin inlocuirea arcurilor stoc cu unele sport. Kiturile de suspensie sport pot fi gasite in doua forme: amortizoare sport  insotite de arcuri sport cu o garda fixa sau kituri de amortizoare de tip coilover ce permit reglarea duritatii, compresiei, revenirii dar si garda la sol a automobilului.

Pentru o oferta completa (Kw Suspension, ST Suspension, Bilstein, Eibach, H&R) privind aplicatia ta nu ezita sa ne contactezi.


Diagnoza auto

Oferim servicii de diagnoza auto computerizata pentru orice masina Diagnosticarea problemelor, stergerea erorilor, resetare OIL SERVICE si INSPECTION, adaptari, si alte operatiuni care din de calculatorul autoturismului dumneavoastra.

  • Citire si interpretare defecte (erori) sotcate in ECU.
  • Update software online / dezactivare component protection / activare CarPlay AppConnect Google app
  • Stergere defecte
  • Testare actuatori
  • Setare la parametri de fabrica
  • Adaptari clapete de acceleratie (TBA)
  • Activare functii range, roll-up, cornering etc.
  • Resetare SERVICE bord: INSPECTION si OIL SERVICE
  • Masurare si comparare parametri motor (inclusiv a avansului la motoarele TDI)
  • Verificarea dinamica a pompei de injectie (operatiune OBLIGATORIE pt motoarele TDI dupa inlocuirea curelei de distributie).

 


RECEPTIE

Pentru a va oferi cele mai bune conditii pe durata asteptarii, sediul nostru este prevazut cu o camera de asteptare dotata cu conexiune la internet prin WiFi gratuit, reviste/cataloage dar si bauturi reci sau calde. Dupa preferinta puteti lasa masina la sediul nostru dimineata in vederea efectuarii operatiunilor dorite si o puteti prelua la sfarsitul zilei.


MaxxPerformance.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

* preturile afisate nu contin TVA sunt exprimate in euro si se calculeaza la cursul zilei

Follow us on Social Media