Bd. Iuliu Maniu Nr. 7 | Luni-Vineri 10.00 – 18.00

Diagnoza auto computerizata

Vrei sa afli din ce cauza ai becuri aprinse in bord? Masina ta nu merge corect? Ai nevoie de resetare sau programare interval service, placute, inspectie, resetare filtru de particule, regenerare statica si in mers filtru de particule?

tester auto

Putem diagnostica majoritatea autoturismelor la nivel de reprezentanta fie cu tester dedicat marcii fie cu tester multimarca updatat la zi.

 

Va oferim ca si serviciu identificarea si stergerea erorilor DTC, din calculatorul de motor sau din celelalte calculatoare ale modulelor aflate in reteaua acestuia, pentru majoritatea marcilor existente pe piata la ora actuala inclusiv vehicule electrice EV. Putem readapta, sau reseta aproape orice modul din reteaua unui autovehicul.

 

Din reteaua unui autoturism fac parte urmatoarele module ECU (PCM, ECM), Transmission TCU/TCM, ABS, Airbag, A/C, Selective Catalyctic Reduction,  Instrument panel, Media, Confort, Gateway, Headlights, battery management, parking brake si altele. Aceste module pot fi identificate, updatate la zi cu software specific, activare diverse functii (codari), diagnosticate de erori si curatate de erori sau readaptate in urma inlocuirii. La masinile de generatie noua pentru updatare sau inlocuire module de cele mai multe ori e nevoie de tester reprezentanta si acces conexiune online la serverul producatorului.

 

Pretul unei diagnoze incepe de la *100 lei si include identificare si stergere coduri de eroare in limita posibilitatii si anume cand eroarea nu este permanenta (nu include rezolvare probleme).

 

Pentru o programare sau pentru diverse informatii contactati-ne la numarul afisat sau pe adresa de mail.

 

Follow us on Social Media