Bd. Iuliu Maniu Nr. 7 | Luni-Vineri 10.00 – 18.00

Update/Downgrade/Restore/BackUp Software unitate injectie

Va oferim servicii de restaurare software original, updatare calibrare la o varianta actuala sau downgrade software in diverse cazuri pecum DieselGate pe gama VAG.

De asemena in situatia in care aveti un ECU cu componente defecte si doriti inlocuirea acestuia cu altul unde este posibila inlocuirea acestuia va putem ajuta prin CLONAREA informatiilor de pe cel actual apoi RESTORE la acesetea pe calculatorul care il va inlocui.

Putem efectua CLONARE/RESTORE pe diverse tipuri de ecu de la BOSCH, DENSO, SIEMENS, MAGNETI MARELLI, DELPHI, AC DELCO, HITACHI.

In caz ca aveti dubii in ceea ce priveste integritatea softului actual al masinii dumneavoastra va putem efectua o verificare unde ne este permisa citirea acestuia si compararea cu un soft fara modificari.

Putem restaura in soft modificarile survenite in urma anularii unor diverse componente precum valva egr, sonda lambda, clapeti adimisie, filtru de particule, catalizatoare, zona DTC (erori).

La masinile la care exista o varianta de software mai noua putem efectua updatarea softului actual la cea mai noua varianta.

La motorizarile 1.6TDI si 2.0TDI din gama VAG putem efectua update sau downgrade privind problema DIESELGATE. (Dieselgate Downgrade)

De asemenea in cazul in care doriti un backup la software-ul calculatorului de injectie va putem ajuta si in aceasta privinta.

 

Pentru mai multe detalii sau pentru preturi nu ezitati sa ne contactati!

 

Follow us on Social Media